EL CONSELL SOCIAL DE LA UDG PREMIA PAU OLIVARES (2n BATX) PEL SEU TdR EN L’ÀMBIT DE MEDICINA

Estudiants de 2n de batxillerat han estat distingits amb els premis a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat que concedeix cada any, des de 1999, el Consell Social de la Universitat de Girona (UdG). Aquesta 22a edició ha estat organitzada amb la col·laboració de la demarcació de  Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el Patronat Politècnica, la Càtedra de Processos Industrials Sostenibles, l’Escola Universitària ERAM i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES).

Els guanyadors obtenen un ajut per l’import dels crèdits matriculats en el primer any d’alguna de les titulacions oficials ofertes per la Universitat de Girona, per al curs acadèmic 2021-2022, fins a un màxim de 1.800 euros.  A més, es difondran els treballs i es farà una aportació econòmica per adquirir llibres, música, material educatiu o informàtic repartida entre l’estudiant, el tutor i el centre de secundària on s’ha dut a terme el treball.

Pau Olivares Márquez, alumne de 2n de batxillerat del nostre centre, ha obtingut el PREMI DE RECERCA EN L’ÀMBIT DE MEDICINA PEL SEU TREBALL: Detecció del gangli sentinella amb  partícules paramagnètiques.

Des d’aquí volem felicitar en Pau i la tutora del seu Treball de Recerca, Ariadna Viñas per tan bona feina. Enhorabona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s