Institut Sant Elm

Més que un institut

Com és?

L’institut Sant Elm és molt petit però molt acollidor. L’institut compta amb dos patis, La pineda i l’altre que està al mig dels dos edificis. En el pati de La pineda et pots trobar molts arbres i com el seu nom indica, molts de pins. És una zona molt boscosa que té una petita pista de futbol i bàsquet al mig. En l’altre pati que està entre els dos edificis de l’institut et pots trobar amb les dues sortides, la que està a dalt, que compta amb un petit pàrquing de cotxes, i l’altre que es troba a baix, que compte amb un gran pàrquing de motos.

 En una entrada de l’edifici et trobaràs amb unes escales molt colorides  que estan pintades amb els colors del símbil LGTBI, pintada el dia dedicat a aquesta comunitat. Quan entres a la dreta et trobaràs amb una petita finestra que dona lloc a secretaria i una porta al costat per entrar. Si segueixes, a l’esquerra hi ha una rampa, que et portarà a la biblioteca que aguarda molts llibres i és on cada any es realitza l’entrega i la recollida de llibres reutilizables.

 Si segueixes recte per un passadís una mica estret, et trobaràs amb el petit laboratori de biologia que és on hi ha tot tipus de rèptils, peixos, fongs, fins i tot gossos i gats que no han arribat a sobreviure en el part, tots guardats en un pot amb una mena de líquid que els manté frescos.

 En la planta de dalt hi han tres classes d’informàtica, un laboratori de química (de fet és el primer que et trobas quan puges les escales), i una aula de dibuix molt gran. 

En l’altre edifici et trobaràs amb quatre portes de color verd que són les entrades principals. A l’esquerra et trobaràs la sala de consergeria, que compta amb dos conserges, en Jordi i la Carme. Si segueixes recte trobaràs un passadís on aquest any  estan les classes dels de primer. Al fons de tot estan les sales dels ordinadors portàtils i un lavabo de professors i al costat la sala de direcció. 

Baixant unes escales amb amb parets pintades amb frases pensatives, hi ha la petita aula de tecnologia i una petita aula d’arts al davant. També hi ha una porta de color groc que et porta al gimnàs.

L’institut generalment és molt alt i colorit, però cal destacar que és molt vell. Té gairebé uns 50 anys.